Bezienswaardigheden, betaalbare restaurantjes, … gezocht in Helsinki

Begin december wil ik graag een aantal dagen naar Helsinki. Heeft iemand tips voor leuke (enigszins) betaalbare restaurantjes, bezienswaardigheden en winkeltjes in en rondom deze stad?

Ook heb ik iets gelezen over een dagtrip naar Tallinn (Estland) en Nuuksio National Park.

Mocht iemand daar ervaringen mee hebben, hoor ik ‘t heel graag!

6 comments

  1. Nuuksio is erg mooi en je kan de trein en de bus nemen naar het park. In het park zijn van die plekjes waar je thee kunt maken en worstjes bbqen. Wel zelf wat dingetjes meenemen dan. Ik ga nog even verder wat uitzoeken šŸ‘šŸ» Er is een hele mooie kerk in een rots in Helsinki en langs de kust lopen vond ik erg mooi.

  2. Ik ben zelf van Helsinki naar Tallinn ( en verder) gereisd. Als je dat wil combineren kun je in de ochtend de boot pakken naar Tallinn en in de avond weer terug. Tallinn vond ik zelf leuker dan HelsinkišŸ˜Š

  3. Seurasaari is ook erg mooi! Op dat eiland lopen allemaal eekhoorntjes. Ik denk alleen dat ze niet echt zichtbaar zijn als jij er bent, nog wel mooie natuur te zien. Tallinn en Nuuksio zijn zeker aanraaders! En Porvoo is ook zeker een leuk stadje

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *