Heeft iemand tips voor Colombia ?

Hoi Allemaal, heeft iemand tips voor Colombia ? We gaan er met ons 2tjes backpacken en vliegen op Bogota.

3 comments

  1. In elk geval de trip naar Ciudad Perdida (the lost city) doen, als jullie ook in het noorden van Colombia komen. Een ander leuk dagtripje vanuit Cartagena vond ik een dagje naar La Boquilla en met een kano door de mangroves en lunchen met verse vis op het strand daar. In Cartagena vond ik de streetart tour ook wel de moeite waard. Sowieso ook naar Medellin, maar ga ervan uit dat dat al in jullie plannen zit. Colombia een van mijn favoriete landen in Zuid-Amerika, veel plezier!

  2. Naar ciudad perdida wilde we idd zeker gaan. Lijkt me geweldig. La boquilla klinkt leuk! Ga het eens opzoeken. Over de steetarttour heb ik ook gelezen en meddelin zit er zeker in! Ben echt heel benieuwd! Dankjewel voor je reactie .

  3. Als je van outdoor activiteiten houdt zou ik zeker naar San Gil gaan šŸ™‚ Andere favorieten van mij waren het kleurrijke dorp GuatapĆ©, de koffieregio tussen Manizales en Armenia (Salento is een goede uitvalsbasis), de bijzondere Tatacoa woestijn (mooiste sterrenhemel die ik ooit heb gezien) en Cartagena (erg toeristisch maar nog steeds erg mooi en leuk).

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *