9 comments

  1. net van terug, helaas maar een dagje kunnen blijven op doorreis maar wat ik heb gezien was top! Waar hou je van? Ik ben de kleinere wijkjes ingedoken, leuke straatjes en verrassende tentjes. Bezoek zeker Comi das Food! Geweldige kaart en de beste ontbijtjes/lunch op een heerlijk plekje.

  2. Net terug uit Lissabon. Aanraders zijn: Belem (kun je met de tram naartoe; klooster is erg mooi om te bekijken en natuurlijk Pasteís de Nata eten), Museu Nacional do Azulejo (tegeltjesmuseum, ook leuk om te zien), Castelo de S. Jorge, Time out Market, dagje strand in Cascais (prima strand en ook veel restaurants/cafés)
    Verder kun je wandelend leuke stukjes van Lissabon ontdekken (schattige straatjes) en is een avondje stappen een aanrader (eerst Rua da Atalaia en uiteindelijk ‘Pink Street’).
    Heel veel plezier, het is een erg leuke stad! 🙂

  3. Qua bezienswaardigheden vond ik Lissabon zwaar tegenvallen, maar dat compenseert de stad door een overdaad aan fantastische plekken om te eten. Vooral de Time Out Market is erg gezellig.

  4. naar het jezusbeeld gaan geweldig uitzicht over de stad… maar ook leuk in het centrum de lift van een leerling van hr eiffel.. grappig om in geweest te zijn

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *