Tips/adviezen voor leuke plekjes, activiteiten, … in Jamaica?

Dit najaar ga ik rondreizen over Jamaica. Hebben jullie tips/adviezen voor leuke plekjes, activiteiten, hostels en/of andere zaken om rekening mee te houden?

5 comments

 1. Leuk! Jamaica is echt geweldig.
  Ik verbleef in Jake’s in Treasure Beach een paar nachten. Is een hotel maar Ć©cht heel mooi! Kingston is sowieso een must. Weet even niet meer welk hostel ik toen verbleef, maar probeer wel met een groepje naar zo’n soort ‘illegaal’ straatfeest te gaan. Het gaafste dat ik ooit mee gemaakt heb qua feesten.
  Vele muggen, weet niet welke ziektes ze nu overbrengen. Toen chikungunya opgelopen, dus in ieder geval veel muggenspray mee nemen.
  Ga je autohuren? Openbaar vervoer schijnt belabberd te zijn, we hebben toen auto gehuurd voor twee weken. Heel goed te doen!

 2. ik zou niet meer weten welk bedrijf het was. Een van die bedrijven op het vliegveld. Toen ter plekke gedaan. Aangezien t echt last minute was waren we volgens mij rond de 700 euro voor twee weken. Incl alle verzekeringen, dat sowieso doen šŸ˜‰
  Links rijden is daar trouwens erg makkelijk!

 3. Jamaica is zo fijn! <3 Ik heb zo'n 3 weken alleen op Jamaica gereisd en ik voelde me gewoon veilig. Maar ik kan me wel voorstellen dat beginnende reizigers wat meer moeite hebben met de manier waarop Jamaicanen met buitenlanders omgaan. Het is vooral grappig bedoeld, maar misschien dat het voor sommige mensen intimiderend over kan komen. Duidelijk zijn is het belangrijkste.

  Ik vond de watervallen in de buurt van Ocho Rios geweldig (Je kunt naar de bekende en best wel drukke Dunn's River Falls, maar daar in de buurt heb je ook een heerlijke plek waar je gratis naartoe kunt en waar de locals ook komen; dat heet Little Dunn's River Falls. Als je in Reggae Hostel overnacht weten ze je wel een goede beschrijving te geven hoe je er naartoe kunt lopen. Ook Irie Blue Hole in de buurt van Ocho Rios is geweldig. Bij Port Antonio heb je een aantal mooie stranden en natuurlijk mag je de Blue Lagoon niet overslaan. šŸ™‚ In het westen heb je Negril. Een mooi strand en wat verder naar het zuiden mooie rotsachtige kliffen waar je ook kunt zwemmen en kunt klifspringen. Rick's CafĆ© is erg populair, maar wel behoorlijk toeristitisch geworden. Ik vond zelf Xtabi leuker Ć©n rustiger.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *